Un cop passades les festes de Nadal, us resumim algunes de les novetats i informacions d´interès entorn a la Programació del Teatre de La Peni

  • Recentment vam signar un conveni amb l’Ajuntament de Molins de Rei per valor de 50.000€ que ens serviran per a implementar una part del pressupost de les accions de prevenció d’incendis que marca la normativa vigent. Els industrials estaran durant el mes de gener elaborant la documentació per a executar les obres durant l’estiu. També vam signar un conveni per a la renovació del vestuari dels pastorets.
  • Aquest ha estat un any especialment difícil i complicat per a tirar endavant les representacions dels Pastorets. Volem donar les gràcies a tots els que les heu fet possible. Ara ens toca recollir i descansar...MOLTES GRÀCIES, ens veiem al 2022.
  • Recentment hem incorporat un nou grup de teatre a l’entitat de recent creació. Es tracta del grup “D’aquí d’allà” que te en cartera la obra “Innocència”. L’acord se centra en la cessió d’espais per a assaig i possibles futures representacions

Propers esdeveniments al Teatre de La Peni

 

OBRA DE TEATRE DE LA FIRA DE LA CANDELERA

Aquest any, el Grup de Teatre 15 Arcades reprèn l’obra de teatre DEU NEGRETS prevista per a l’edició 2021 que no es va poder dur a terme per la mort de l’actor i president Rafel Canosa.
Les representacions tindran lloc el dissabte 29 a les 20h i diumenge 30 a les 18h.
Ja podeu comprar les entrades anticipades a l’Estanc Margarit 8€ i a la taquilla del teatre abans de cada representació 10€.

CICLE GAUDÍ DE CINEMA EN CATALÀ

Acabem de signar un conveni amb l’Acadèmia Catalana del Cinema per a la projecció de les pel·lícules premiades als premis Gaudí. Periòdicament informarem de les pel·lícules de cada sessió. Per a tirar endavant aquesta iniciativa comptem amb la complicitat i suport del Cine Club Hal 2002
Els dies seran els següents dissabtes a les set de la tarda; 19 de febrer, 19 de març, 9 d’abril, 21 de maig, 18 de juny, 10 de setembre, 22 d’octubre, 19 de novembre i 10 de desembre.

CINE CLUB HAL 2002

Al CINE CLUB HAL 2002 podrem gaudir el divendres 11 de febrer a les 21h, de la cinta QUO VADIS, AIDA?

Bòsnia, juliol de 1995. Aida treballa com a traductora per a la ONU en la petita ciutat de Srebrenica. L’exèrcit serbi ocupa la ciutat i la seva família està entre els milers de persones que busquen refugi als camps de la ONU. Com que participa a les negociacions, Aida té accés a informació important.
Premis del Cine Europeo: Millor pel·lícula, direcció i actriu. Nominacions als Premis Oscar i Bafta

Podeu adquirir les entrades en aquest enllaç.

CARNAVAL 2022

El proper 12 de febrer acollirem la presentació del Carnaval de Molins de Rei, que estarà oberta al públic i on ens revelaran les sorpreses d’aquesta nova i esperada edició.

ESPECTACLE XARXA

Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Però avui, en finalitzar la jornada, s’adona que té un paquet sense adreça ni remitent. Per qui deu ser? Què hauria de fer? Decideix obrir-lo i descobrir què conté…
The Postman, de Txema Màgic, un espectacle màgic d’humor gestual per a tots els públics que podreu gaudir el Diumenge 20 de febrer a les 17.30 h.
Podeu adquirir les entrades en aquest enllaç.