LA XARXA

 

 

LA XARXA

 

La Xarxa Molins de Rei és un dels 51 grups locals repartits per tot Catalunya que constitueixen la Fundació Xarxa, dedicada a la promoció del teatre infantil i juvenil en català.

A Molins de Rei la programació d’espectacles infantils al Teatre de la Peni va començar l’any 1985 a través del Moviment Rialles (delegació d’Òmnium Cultural) i el 1995 es va integrar a la Fundació Xarxa.

 

La Xarxa Molins de Rei ofereix cada temporada, d’octubre a maig, una programació regular d’arts escèniques en català per a públic familiar, dirigits especialment a la franja d’edat de 3 a 10 anys. En total, la programació inclou 7 espectacles professionals amb un ventall de gèneres ben ampli, des del teatre musical, els titelles o el teatre d’objectes fins a la màgia, el circ, el clown o l’animació.

Qualsevol infant pot fer-se soci de la Xarxa Molins de manera gratuïta i gaudir dels avantatges de formar part de la família xarxera (descompte en el preu de les entrades, invitació d’aniversari, sortejos, etc.).

Programació:

– Organització d’un espectacle familiar gratuït en el marc del programa de Festa Major de Sant Miquel (presentació de la temporada).

– Programació de la temporada regular d’espectacles familiars a la sala del Teatre de la Peni (octubre-abril).

– Organització d’un espectacle familiar de final de temporada a la pista exterior adjunta del Teatre de la Peni.