NOVETATS OCTUBRE

NOVETATS OCTUBRE

Arriba octubre i amb ell, totes les informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats del nostre Teatre de La Peni

FESTA MAJOR 2023

FESTA MAJOR 2023

Al Teatre de La Peni a Molins de Rei també estem de FESTA MAJOR!!! Des de divendres 15 fins al diumenge 24 vine al cinema, de concert, de festa, d'esport i ràdio en directe i a riure amb nosaltres!!!   Divendres 15 de setembre 19 h al Teatre CONCERT i projeccions...

NOVETATS JUNY-JULIOL

NOVETATS JUNY-JULIOL

Arriba l´estiu i amb ell , totes les Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats del nostre Teatre de La Peni en aquest mesos de juny i juliol. Som-hi?

NOVETATS MAIG

NOVETATS MAIG

Assamblea, Cicle Gaudí, CineClub…Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats del nostre Teatre de La Peni en aquest mes de maig.

NOVETATS ABRIL

NOVETATS ABRIL

Cinema, teatre, música en directe per Sant Jordi i molt més al Teatre de La Peni en aquest mes d´abril. Som-hi?

NOVETATS MARÇ

NOVETATS MARÇ

Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats al nostre Teatre de La Peni en aquest mes de març. Ens acompanyeu?

NOVETATS FEBRER

NOVETATS FEBRER

Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats al nostre Teatre de La Peni en aquest mes de febrer. Ens acompanyeu?

NOVETATS GENER

NOVETATS GENER

En aquest butlletí et fem cinc cèntims de l’actualitat i les activitats de l’entitat. Premi Ateneus de Comunicació Associativa, Els Pastorets: funcions de gener, Cineclub: As bestas, Cineclub: Aftersun, Cicle Gaudí amb 42 segundos i La Xarxa: La motxilla de l’Ada.

Arran dels actes programats pel Mulei

Arran dels actes programats pel Mulei

Des de la Junta del Teatre de La Peni volem fer-vos coneixedors de la nostra postura a la situació creada arran de la demanda de l'Ateneu Mulei entorn a la "Nit del Gall" que havien programat per la nit i matinada del 24 al 25 de desembre a la pista de la nostra...