TERRORMOLINS

 

 

TERROR

MOLINS

 

logo-terrormolins-la-peni

El Terrormolins és un festival de cinema especialitzat en el gènere de terror, que cada any se celebra a Molins de Rei, a principis de novembre.

 

El Festival té el seu origen l’any 1973, quan el cineclub local va crear la marató de cinema més antiga de l’estat espanyol, les 12 Hores de Cinema de Terror. D’aleshores ençà l’evolució del Festival ha estat molt significativa, ja que actualment té una durada de 10 dies (i 25 en la versió en línia), amb més de 200 títols entre curtmetratges i llargmetratges que conformen una programació extensa, heterogènia i de qualitat.

El Festival el formen diferents seccions competitives i no competitives, una retrospectiva, i multitud d’actes, com ara el Terror Kids, les Jornades Professionals o el Molins Horror Games. Actualment, el Festival és membre de Catalunya Festivals, la federació Terror Arreu de Catalunya, i de la Méliés International Festivals Federation. Sens dubte, els més de 7.000 espectadors presencials, i els prop de 40.000 en línia, han fet del Terrormolins un festival referent a nivell global.

Programació

Pel.lícules, curtmetratges, conferències, Jornades Professionals, tallers, exposicions…el millor cinema de terror internacional aterra a la vila de Molins de Rei durant 10 dies.

La Programació de cada edició es pot consultar sencera a la web del Festival.