Com ja vem comentar, hem signat un conveni amb l’Acadèmia Catalana del Cinema per a la projecció de les pel·lícules premiades als premis Gaudí. Periòdicament informarem de les pel·lícules de cada sessió. Per a tirar endavant aquesta iniciativa comptem amb la complicitat i suport del Cine Club Hal 2002.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes l’any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori. Arriba allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Des del seu naixement, el Cicle Gaudí s’ha expandit ràpidament pel territori, passant de les 12 sales amb què va engegar el 2016 a la província de Barcelona, al centenar que formen part de la xarxa que cobreix tota Catalunya i part de l’estranger.
Les sessions començen aquest febrer a La Peni. Periòdicament anirem actualitzant la programació amb les properes sessions.

19 de febrer: LAS LEYES DE LA FRONTERA

La pel·lícula, basada en la novel·la homònima de Javier Cercas, explica la història de l’Ignacio, un jove de Girona que coneix dos delinqüents del barri xinès de la ciutat un estiu de 1978.Sense preveure-ho, les seves noves companyies l’endinsen en constants furts, robatoris i atracaments per la ciutat. L’Ignacio anirà creixent a mesura que viu una intrèpida història entre el bé i el mal.
El film de Daniel Monzón ens mostra la cara més emotiva del cinema quinqui.

Podeu adquirir les entrades en aquest enllaç.

19 de març: SIS DIES CORRENTS

Valero, Moha i Pep són treballadors d’una petita empresa de fontaneria i electricitat a les afores de Barcelona.
Sis dies corrents narra com és una setmana de les seves vides i les vivències que hi ha darrere de cada reparació, construint el relat a través de la relació que s’estableix entre els operaris i els seus clients. Una comèdia tendra, natural i plena de carisma.

Podeu adquirir les entrades en aquest enllaç.