Els propers diumenges 10 i 17 de juliol La Peni us ofereix Cinema a la fresca!

 

Cinema a la fresca diumenges 10 i 17 de juliol

Les projeccions seran a la pista del Teatre La Peni, les entrades es podran adquirir a partir del 27/06/2022 a un preu de 4 € l’entrada anticipada o 4,5€ a taquilla, i les dues sessions comptaran amb servei de bar a la pista (només begudes).

El Diumenge 10 de juliol a les 22h podreu gaudir de la película Spider-Man No Way Home, podeu adquirir les entrades aqui.

16534679915914

I el Diumenge 17 de juliol a les 22h us oferim La brigada de la cocina, podeu adquirir les entrades aqui.

La brigada de la cocina

Spider-Man No Way Home

SINOPSI
Per primera vegada en la història cinematogràfica de Spider-Man, la identitat del nostre heroi de barri de 17 anys és revelada al món sencer, de manera que ja no és capaç de separar la seva vida normal dels riscos que comportar ser un superheroi. Quan demana ajuda al Doctor Strange, els riscos passen a ser encara més perillosos, obligant-lo a descobrir què significa realment ser ell.

FITXA TÈCNICA
Direcció: Jon Watts (EUA, 2021)
Intèrprets: Tom Holland, Zendaya
Gènere: acció, ciència-ficció
Durada: 150 min

La brigada de la cocina

SINOPSI
Cathy és una xef de 40 anys. Quan està a punt de fer realitat el somni d’obrir el seu propi restaurant gourmet, un contratemps fa que res no surti com esperava. Finalment, ha d’acceptar amb reticència una feina en una cafeteria per a joves immigrants. De mica en mica, les seves habilitats i la seva passió per la cuina començaran a canviar la vida dels nois.

FITXA TÈCNICA
Direcció: Louis-Julien Petit (França, 2022)
Intèrprets: Audrey Lamy, François Cluzet
Gènere: comèdia
Durada: 97 min