Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats al nostre Teatre de La Peni en aquest mes d´abril Som-hi?

 

CICLE GAUDÍ: LA MATERNAL

Direcció: Pilar Palomero – Durada: 122 – VO en castellà

La Carla té catorze anys i és una jove desafiant i rebel. Viu en un antic restaurant de carretera als afores d’un poble amb la seva jove mare soltera mentre falta a classe i passa les hores amb el seu amic Efraín. Quan l’assistenta social s’adona que està embarassada de cinc mesos, la Carla ingressa a “La Maternal”, un centre per a mares menors d’edat on comparteix el seu dia a dia amb altres joves com ella. Juntament amb els seus nadons, s’enfrontaran a aquest nou món d’adults per al qual no han tingut temps de preparar-se.
Nominada a millor interpretació i direcció novella als Premis Goya, premiada en tres categories als Premis Gaudí i premiada al Festival de Sant Sebastià.

DATA: Dissabte 15 de abril a les 19h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entrápolis
ORGANITZA: Teatre de La Peni

unnamed (22)

LA XARXA: POLZET ZUM-ZUM TEATRE

Qui busqui el Polzet de Perrault trobarà el que busca, com també ho farà qui desitgi trobar una visió nova i estimulant. Divertida per als nens i nenes i commovedora per als adults, (encara que potser resulti al contrari), presentem el conte a través de la relació d’un fill amb el seu pare. I és per això que aquest és un espectacle especialment ideat per a pares i fills, per a mares i filles (feu les combinacions que vulgueu). Segons diuen, els contes es van inventar per a dormir els nens i despertar els adults, però… i si els pares fossin els nens i els fills, els adults?
PREMI DE LA CRITICA 2019 AL MILLOR ESPECTACLE FAMILIAR

DATA: Diumenge 16 d´abril a les 19 h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entrápolis
ORGANITZA: La Xarxa Molins
unnamed (23)

CINECLUB: CLOSE

Direcció: Lukas Dhont – Durada: 104 min – VOSE

Léo i Rémi, de 13 anys, són amics de tota la vida. Fins que un succés impensable els separa. Léo s’acosta aleshores a Sophie, la mare de Rémi, per intentar entendre què ha passat.

DATA: Dissabte 18 de març a les 19 h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: CineClub Hal 2002
COL·LABOREN: Cineclub Hal i Òmnium Cultural
NO RECOMANADA A MENORS DE 12 ANYS

unnamed (24)

CONCERT DE QUÒDLIBET: Cançons d’amor per a un Sant Jordi de llegenda

Aquest Sant Jordi els cantaires de Quòdlibet Grup Coral es convertiran en els vilatans de Montblanc. En aquest concert, sota la direcció d’Albert Santiago, podreu viure en primera persona la llegenda que envolta aquest poble assetjat per un drac ferotge. Amb la participació del Cor Infantil del Solell (dirigit per Joan-Lluís Ceprià), Pas a Pas Centre de Dansa, Ignasi Vila (percussió) i Xavier Garcia Cardona (piano)

DATA: Dissabte 22 d´abril a les 20.30 h al teatre de La Peni
ENTRADES: Taquilla Inversa*
ORGANITZA: Quòdlibet Grup Coral

*Hom paga allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l’esdeveniment sense preu mínim ni màxim.

Concert

AMBAUKA: LA GRAN FAMÍLIA

Els Ambauka s’han fet tan amics que s’han convertit en una gran família i han decidit anar-se’n a viure junts! A casa seva, descobrirem una família on, com a totes, hi conviuen personatges ben diversos amb caràcters diferents que comparteixen la passió per la música, les ganes de diversió, un punt de bogeria i una bona dosi d’energia per fer un món millor!

DATA: Diumenge 30 d´abril a les 12h al teatre de La Peni
ENTRADES: accés gratuït amb reserva d’invitacions (pròximament a Entràpolis)
ORGANITZA: Ajuntament de Molins de Rei