A març hem arribat i les activitats de La Peni NO S´ATUREN. Cinema i teatre ens esperen en el mes on cada gota val per mil. Som-hi?

 

ASSEMBLEA DE SOCIS

Us avancem que el diumenge 5 de maig al matí tindrà lloc l’assemblea anual de socis del Teatre de la Peni. Si sou socis de l’entitat, més endavant ja rebreu la convocatòria formal i, si no ho sou, us animeu a omplir aquest formulari per fer-vos-en. Podreu gaudir de petits descomptes en entrades i en el lloguer d’espais, podreu participar més activament de la vida associativa i, sobretot, col·laborareu amb una entitat que us necessita, perquè La Peni… cal!

 

CINECLUB: LA SOCIEDAD DE LA NIEVE

Espanya, 2023 – Direcció: J. A. Bayona – Durada: 144 min. – VOSE

El 1972, el vol 571 de la Força Aèria Uruguaiana, noliejat per portar un equip de rugbi a Xile, s’estavella en una glacera al cor dels Andes. Només 29 dels 45 passatgers van sobreviure a l’accident. Atrapats en un dels entorns més inaccessibles i hostils del planeta, es veuen obligats a recórrer a mesures extremes per mantenir-se amb vida.

DATA: Dissabte 6 d´abril a les 19 h al Teatre de la Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

Unnamed (50)

LA XARXA: EL CIRC DELS IMPOSIBLES-MAG STIEGMAN

En aquesta nova aventura, el Mag Stigman ens parlarà del Circ dels Impossibles, un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dosis de màgia, il·lusió i, sobretot, molt bon rotllo, Stigman intentarà que la màgia de la pista resorgeixi com anys enrere.

Dates: Diumenge 21 d´abril a les 17.30 h al Teatre de la Peni
Entrades: Entràpolis
Organitza: La Xarxa

Unnamed (51)
 

CICLE GAUDÍ: SABEN AQUELL

Direcció: David Trueba – Durada: 109 min. – Versió original en català

Barcelona, finals dels 60. Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita en un autobús de línia. L’atracció és instantània i tots dos comencen la història d’amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica. Comença així la carrera musical dels dos. Quan Conchita s’ha d’absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l’humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb “Saben aquell…”.

DATA: Dissabte 20 d´abril a les 19 h al Teatre de la Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

Unnamed (52)
 

CINECLUB: ANATOMIA DE UNA CAIDA

França, 2023 – Direcció: Justine Triet – Durada: 150 min. – VOSE

Sandra, una escriptora alemanya, viu amb el seu marit Samuel i el seu fill cec, Daniel, en un xalet al mig dels Alps francesos. Quan Samuel mor en misterioses circumstàncies, la investigació no pot determinar si és un suïcidi o un homicidi. Sandra és arrestada i jutjada per assassinat, i el procés posa la seva tumultuosa relació i la seva ambigua personalitat al punt de mira.

DATA: Dissabte 27 d´abril a les 19 h al Teatre de la Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

Unnamed (53)