Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats al nostre Teatre de La Peni

 

ASSAMBLEA DE SOCIS

El proper 24 d’abril al migdia tindrà lloc l’assemblea anual de socis del Teatre de la Peni, amb l’objectiu, entre d’altres, d’aprovar l’estat de comptes de l’entitat i presentar els projectes que hi ha a la vista. Els socis rebreu la convocatòria formal properament, i per aquells que no ho sou i voldríeu col·laborar amb l’entitat, us recordem que us podeu fer socis del Teatre a través d’aquest formulari.

RECAPTACIÓ PER UCRAÏNA: GRÀCIES

El passat 18 de març va tenir lloc al Teatre de la Peni l’acte solidari Ballem per Ucraïna, a càrrec de BCN city Ballet. La recaptació de les entrades de l’espectacle, que va ser de 865 €, s’ha destinat íntegrament a Save the Children, amb l’objectiu d’ajudar la població civil que està patint els efectes devastadors de la Invasió d’Ucraïna. Moltíssimes gràcies a tots als que hi vau col·laborar, assistint com a públic o col·laborant a través de la fila 0!

PILATES SALUDABLE

Des del mes de desembre passat, els dimarts a la tarda a la sala Francesc Artés (sala dels miralls) es fan classes de pilates, a càrrec de Natàlia Altimira.
Si esteu interessats a participar-hi o voleu tenir-ne més informació, podeu trucar o escriure un whatsapp al telèfon 646040265 o enviar un missatge a energiapostivaesport@hotmail.com


 

PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL EL PONT DE CARLES III

Documental realitzat en record dels 50 anys de la caiguda del pont, en el qual es relata el context històric que en va propiciar la construcció, el procés que es va seguir i els episodis més destacables que s’hi van produir fins al seu esfondrament i pèrdua definitiva.
Dia: Dimecres 6 d’abril a les 20 h
Entrada gratuïta sense reserva prèvia
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei

XV MOSTRA DE CINEMA: DRETS HUMANS I INTERCULTURALITAT

INAUGURACIÓ: Divendres 8 d´abril a les 20h projecció de Mediterráneo. Amb l’assistència de Marcel Barrena, director de la pel·lícula

L’Òscar i en Gerard són dos socorristes que a la tardor del 2015 viatgen a l’illa de Lesbos impactats per la fotografia d’un nen ofegat a les aigües del Mediterrani. Una història basada en fets reals sobre el naixement de Proactiva Open Arms.
Premis: 4 guardons en els XIV Premis Gaudí i 3 en els Premis Goya 2022.
RECOMANADA A PARTIR DE 12 ANYS
Entrada gratuïta
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei

CLAUSURA: Divendres 29 d’abril a les 21 h projecció de Flee.

Un refugiat afganès resident a Dinamarca accepta explicar la seva història personal amb la condició que no es reveli la seva identitat. Per aconseguir-ho, el director decideix utilitzar un estil d’animació que, no només protegeix el protagonista, sinó que ajuda a potenciar la història.
Entrada gratuïta
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei

CINECLUB HAL 2002: UNA LIBRERÍA EN PARÍS

Vincenzo dedica tot el seu temps als seus dos amors: la llibreria que té a París i la seva filla, Albertine. Viu en una dolça tranquil·litat fins que un dia entra a la botiga Yolande, una dona exuberant, excèntrica i divertida. Encantat per la seva energia i bellesa, a Vincenzo li floriran novament les emocions que porta massa temps reprimint i es qüestionarà la seva manera d’afrontar la vida.

Divendres 22 d’abril a les 21 h. Entrades disponibles en aquest enllaç.
Organitza: Cineclub Hal 2002
 

LA XARXA

Sopa de pedres és la història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel enlloc de volar-hi estels un dia hi arriben els avions. Després d’un llarg viatge, arriba a un indret desconegut on aparentment tothom té de tot però no volen compartir res amb ella. Amb enginy i intel·ligència fa una sopa de pedres que transforma l’individualisme de tot un poble en una feina en equip i dona una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

Diumenge 24 d’abril a les 17.30 h. Entrades disponibles en aquest enllaç.
Organitza: La Xarxa de Molins de Rei