Arriba desembre i amb ell, totes les informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats del nostre Teatre de La Peni en aquest mes Nadals, torrons i sobretot Pastorets. Som-hi?

 

50 ANYS DE LA MARATÓ DEL CINE DE TERROR

El Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, amb motiu de la celebració dels 50 anys de la primera Marató, va fer un sentit homenatge a l’edifici que durant tots aquests anys ha acollit l’esdeveniment. L’Alfons Palau, espectador des de la primera edició i exmembre de la Junta de La Peni, va recollir la placa que properament veureu instal·lada a la façana de l’edifici.
La Marató de Cinema de Terror de Molins de Rei es considera la primera i més antiga de tot Europa, i cada any acull més públic d’arreu de Catalunya i Espanya, per la qual cosa s’ha convertit en un referent pels amants del gènere.

CICLE GAUDÍ: UN CEL DE PLOM

Direcció: Mique Roman – Durada: 100 min. – Català

L’any 1945 Neus Català, jove republicana feminista, torna a França després d’haver estat empresonada per l’exèrcit alemany. Mentre recupera la seva vida, rememora els fets viscuts, quan amb un grup de dones va sabotejar la fàbrica de producció de bales on els nazis les feien treballar. La veritable resistència de la Neus Català tot just acaba de començar: la lluita per la memòria.

DATA: Dissabte 16 desembre les 19h al Teatre de la Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

unnamed (37)

CINECLUB: DISPARARON AL PIANISTA

Direcció: Fernando Trueba i Javier mariscal – Durada: 169 min

Un cèlebre actor espanyol, Julio Arenas, desapareix durant el rodatge d’una pel·lícula. Tot i que mai no s’arriba a trobar el seu cadàver, la policia conclou que ha patit un accident a la vora del mar. Molts anys després, aquesta mena de misteri torna a l’actualitat arran d’un programa de televisió que pretén evocar la figura de l’actor, oferint com a primícia imatges de les últimes escenes en què va participar, rodades pel que va ser el seu amic íntim, el director Miguel Garay.

DATA: Diumenge 17 d´Octubre a les 19h al Teatre de La Peni.
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Cineclub Hal2002 i Teatre de la Peni
unnamed (38)

ELS PASTORETS

Un any més, es representen al Teatre de la Peni Els Pastorets de Frederic Soler “Pitarra”.
La peculiaritat de representar El Bressol de Jesús, de Pitarra, actualment ja només és compartida amb Berga i Sant Quirze de Besora, ja que la gran majoria de representacions a Catalunya són de versions com la de Folch i Torres (1916), entre d’altres.
Això i el fet de tenir músics i cant en directe situen els Pastorets de Molins de Rei entre els més destacats del país.
Aquesta temporada, la direcció dels Pastorets de Molins de Rei anirà a càrrec de Neus Pérez i Arlet Valls.

Dates: 26 i 30 de desembre a les 18 h, 7, 13 i 14 de gener a les 18 h
Entrades: Entràpolis
unnamed (16)