El fred no arriba, però febrer sí, i amb ell, totes les informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats del nostre Teatre de La Peni aquest mes. Les voleu conèixer?

 

CICLE GAUDÍ: UPON ENTRY

Direcció: Alejandro Rojas, Juan Sebastián Vásque – Durada: 75 min. -Versió: Original en català, castellà i anglès

Diego, urbanista veneçolà, i Elena, ballarina contemporània de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per començar una nova vida. En entrar a la zona d’immigració de l’aeroport de Nova York, però, són conduïts a la sala d’inspecció secundària, on seran sotmesos a un procés d’inspecció desagradable i a un interrogatori psicològicament extenuant..

DATA: Dissabte 17 de febrer a les 19 h al Teatre de la Peni
ENTRADES: ENTRÁPOLIS
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

Unnamed (43)

LA XARXA: EL PETIT UNIVERS (Cia Marcel Gros)

Donant corda als records apareix el fil d’una història, un “Petit Univers” que el protagonista tenia sota del barret.Fent un viatge a la infància quan en Marcel era “El Petit de Cal Cordes” explica la història de “La Pilota més grossa del món”.

Dates: Diumenge 18 de febrer a les 17.30 h al Teatre de la Peni
Entrades: ENTRÁPOLIS
Organitza: La Xarxa

Unnamed (44)

CINECLUB: FALLEN LEAVES

Direcció: Aki Kaurismäki – Durada: 81 min. – VOSE

L’Ansa és soltera i viu a Hèlsinki. Treballa en un supermercat abastint els prestatges i després classifica el plàstic reciclable. Una nit es troba accidentalment amb Holappa, un treballador també solitari i alcohòlic. Contra tot pronòstic i evitant malentesos, intenten construir una relació.

DATA: Dissabte 24 de febrer a les 19 h al Teatre de la Peni
ENTRADES: ENTRÁPOLIS
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

Unnamed (46)