Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats al nostre Teatre de La Peni en aquest mes de febrer. Ens acompanyeu?

 

CINECLUB: EO

Direcció: Jerzy Skolimowski – Durada: 86 – VOSE

El món és un lloc misteriós, sobretot vist a través dels ulls d’un animal. Fent camí, EO, un ase gris d’ulls melancòlics, es troba amb bona gent i d’altra de no tan bona; coneix l’alegria i la pena, i la roda de la fortuna transforma, segons el moment, la seva bona sort en desastre i la seva desgràcia en felicitat inesperada. Però mai, en cap moment, perdrà la innocència

DATA: Divendres 10 de febrer 21h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entrápolis
ORGANITZA: Teatre de La Peni

IMPULS TEATRE: BARRA LLIURE

En el marc dels actes de la Fira de la Candelera, Impuls Teatre presenta Barra lliure, cinc històries de bar que no deixen indiferent.

DATA: Dissabte 11 de febrer a les 20.30h al teatre de La Peni
ENTRADES: Estanc Margarit
ORGANITZA: Impuls Teatre i Ajuntament de Molins de Rei

unnamed (7)

CINECLUB: CORSAGE:LA EMPERATRIZ REBELDE

Direcció: Marie Kreutzer – Durada: 114 min. – VOSE

El Nadal de 1877 Isabel d’Àustria (Sissi) celebra el seu 40è aniversari. Primera dama d’Àustria, esposa de l’emperador Francesc Josep I, no té dret a expressar-se i ha de mantenir-se bella i jove per sempre en el seu paper d’emperadriu. Per satisfer aquestes expectatives, adopta un estricte règim d’exercici, dejuni, perruqueria i control diari de la mida de la seva cintura. Asfixiada por tantes convencions i amb unes ganes immenses de saber i de vida, Isabel es rebel·la cada vegada més contra aquesta imatge.

DATA: Divendres 24 de febrer 21h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Cine Club Hal 2002

CICLE GAUDÍ: UN AÑO, UNA NOCHE

Direcció: Isaki Lacuesta – Durada: 120 min – Versió original francesa amb subtítols en català

Ramon i Céline són una jove parella que es troba al local Bataclan de París la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l’assalt terrorista, tots dos aconsegueixen, cadascun pel seu costat, entrar al camerino dels músics i refugiar-s’hi. En sortir ja no són els mateixos. I no saben si ho podran tornar a ser.

DATA: Dissabte 25 de febrer 19H al teatre de La Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de La Peni
NO RECOMANADA A MENORS DE 12 ANYS