Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats al nostre Teatre de La Peni en aquest mes on celebrem el nostre centenari. Ens acompanyeu?

 

PREMIS ATENEUS DE COMUNICACIÓ ASSOCIATIVA

La campanya de comunicació “La Peni… cal!” ha estat guardonada amb el primer premi de comunicació associativa atorgat per la Federació d’Ateneus de Catalunya. El premi, amb una dotació econòmica de 2.000€, és un reconeixement a la feina feta fins ara, un impuls per continuar endavant i també, és clar, un petit ajut econòmic molt benvingut en una època de despeses creixents.

Els principals objectius d’aquesta campanya comunicativa ha estat revitalitzar la imatge de l’entitat i apropar-se a nous públics, i un dels elements insignes de la campanya ha estat el vídeo promocional difós amb motiu dels actes de celebració del centenari de l’edifici de la Peni, que va comptar amb la participació de diferents persones vinculades a la cultura de l’àmbit molinenc i català.
Podeu llegir la notícia completa i informació relacionada al web de La Peni.

unnamed (18)

ELS PASTORETS: FUNCIONS DE GENER

Després de l’èxit de l’estrena de la nova temporada de Pastorets, que va tenir lloc el dia de Sant Esteve, el gruix de funcions estan programades per als dos propers caps de setmana de gener: els dies 7, 8, 14 i 15, a les 18 h. Recomanem que adquiriu les entrades de manera anticipada, perquè ja hi ha alguna de les funcions amb entrades exhaurides.
ENTRADES ANTICIPADES: Entràpolis
ORGANITZA: Els Pastorets de Molins de Rei

CINECLUB: AS BESTAS

Antoine i Olga són una parella francesa que es va instal·lar fa temps en un llogaret de l’interior de Galícia. Allà porten una vida tranquil·la, encara que la seva convivència amb els vilatans no és tan idíl·lica com voldrien. Un conflicte amb els seus veïns, els germans Anta, farà que la tensió creixi fins a assolir un punt de no retorn.

DATA: Divendres 13 de gener 21h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Cineclub Hal 2002

As_bestas-938140594-large

CINECLUB: AFTERSUN

La Sophie reflexiona sobre l’alegria compartida i la malenconia privada d’unes vacances que va fer amb el seu pare 20 anys enrere. Els records reals i imaginaris omplen els espais entre les imatges mentre intenta reconciliar el pare que va conèixer amb l’home que va ser i que li és desconegut.

DATA: Divendres 20 de gener 21h al teatre de La Peni
ENTRADES: En aquest enllaç a Entrapolis
ORGANITZA: Cineclub Hal 2002

aftersun-cartel-10811

CICLE GAUDÍ: 42 SEGUNDOS

Pocs mesos abans de les olimpíades de Barcelona 92, la selecció espanyola de waterpolo sent que no està preparada i necessita un impuls si no volen fer el ridícul durant la competició. Aquest gran canvi arriba amb un nou entrenador amb fama de dur. Gràcies a un esforç sobrehumà, al treball en equip i al suport de tot un país, l’equip demostrarà al món sencer que es pot arribar més enllà del que mai havien imaginat.
AMB LA PRESÈNCIA DE JÚLIA LARA, ACTRIU DE LA PEL·LÍCULA.

DATA: Divendres 20 de gener 21h al teatre de La Peni
ENTRADES: Anticipades a Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de La Peni

 

42_segundos-cartel-10608

LA XARXA: LA MOTXILLA DE L’ADA – Teatre al detall

L’Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic… i juguen. Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l’Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc.
Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de “nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble…” potser ha de canviar definitivament.

DATA: Diumenge 29 de gener a les 17.30h Al Teatre de la Peni.
ENTRADES: Anticipades Entràpolis.