Arriba l´estiu i amb ell, totes les informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats del nostre Teatre de La Peni en aquest mesos de juny i juliol. Som-hi?

 

ASSEMBLEA DE SOCIS

El passat 21 de maig va tenir lloc l’Assemblea anual de socis del Teatre la Peni, en què es van aprovar els comptes del 2022, es van repassar les activitats de l’any i es van explicar les actuacions de millora realitzades durant l’any anterior així com els projectes futurs a curt termini. A més, es va aprofitar per fer una visita a les instal·lacions per ensenyar les novetats dels últims mesos.

Inscripcions a l’escola de l’Esbart

Estan obertes les inscripcions a l’escola de l’Esbart de cara al curs 2023-24, amb classes setmanals de dansa d’arrel tradicional per a infants i joves des de primer de primària fins a 4t d’ESO. Us animem a fer arribar aquesta informació a fills, nets, nebots o altres infants i joves a qui els hi agradi ballar o els hi pugui interessar conèixer de primera mà una forma més de cultura popular.

Triptic informatiu: Tríptic
Inscripcions: Formulari

CINECLUB: SCARLET

Direcció: Pietro Marcello – Durada: 100 min. – VOSE

Juliette va créixer sola al al nord de França amb el seu pare Raphaël, un veterà de la Primera Guerra Mundial. La nena, apassionada pel cant i la música, un estiu coneix un mag que li promet que unes veles escarlates algun dia la trauran del seu poble. Juliette mai va deixar de creure en aquesta profecia.

DATA: Divendres 16 de JUNY a les 21 h Teatre de la Peni
ENTRADES: Entrápolis
ORGANITZA: Cineclub Hal2002

WARP UP MOVEYOUR FUCKING BRAIN EXTREME

Extreme vermut’ amb:
Knür (Black /Crust – Molins de Rei) a les 12 h
El Kaso Urkijo (Grindcore – Viladecans) a les 13.30 h
Teratoma (Death Metal – Barcelona) a les 15 h

DATA: DiSSABTE 17 de JUNY a les 11h Teatre de la Peni
ORGANITZA: Metaldefenders

warmup

CICLE GAUDÍ: EL SOSTRE GROC

Direcció: Isabel Coixet – Durada: 94 min – Versió original en català i en castellà

L’any 2018 un grup de nou dones van presentar una denúncia contra dos dels seus professors de l’Aula de Teatre de Lleida per abusos sexuals comesos entre els anys 2001 i 2008, quan eren unes adolescents. Va ser massa tard. Per por, per vergonya, perquè van trigar molt temps a entendre i digerir el que els havia passat, la denúncia va arribar quan el cas ja havia prescrit i es va arxivar. El que no sabien és que, tot i que el cas havia prescrit, els seus testimonis estaven obrint una porta en la qual, potser, no tot estava perdut.

DATA:Dissabte 27 de juny a les 19 h Teatre de la Peni
ENTRADES: Entrápolis
ORGANITZA: Teatre de La Peni
COL·LABOREN: Cineclub Hal

ESCOLA DE L’ESBART: FINAL DE CURS

L’escola de l’Esbart durà a terme el seu festival de final de curs el diumenge dia 18 a les 18 h al Teatre de la Peni. L’espectacle, que estarà obert a tothom, comptarà amb diverses intervencions dels tres grups de l’escola de l’esbart que donaran compte de la feina feta durant tot el curs. Al final de l’espectacle s’oferirà berenar a tots els assistents a la pista de la Peni.

DATA: Divendres 18 de maig a les 18h Teatre de la Peni
ORGANITZA: Esbart Dansaire de Molins de Rei
COL.LABORA: CineClub Hal 2002

CINEMA A LA FRESCA: BULLET TRAIN

Direcció: David Leitch – Durada: 126 min

Cinc assassins a sou són a bord d’un tren bala que viatja de Tòquio a Morioka amb unes poques parades intermèdies. Descobreixen que les seves missions no són alienes entre si. La pregunta és qui sortirà viu del tren i què els espera a l’estació final.

DATA: DiUMENGE 9 de juliol a les 22 a la Pista del Teatre de la Peni
ENTRADES: Entrápolis
ORGANITZA: Cineclub Hal2002 i Teatre de la Peni

unnamed (29)

CINEMA A LA FRESCA: HISTORIAS PARA NO CONTAR

Direcció: Cesc Gay – Durada: 99 min – VOE

Situacions en què ens podem reconèixer i que preferiríem no explicar, o fins i tot oblidar. Trobades inesperades, moments ridículs o decisions absurdes, cinc històries amb una mirada àcida i compassiva a la incapacitat per governar les nostres pròpies emocions.

DATA: Diumenge 16 de juliol a les 22h a la Pista del Teatre de la Peni
ENTRADES: Entrápolis
ORGANITZA: Cineclub Hal2002 i Teatre de la Peni

BON ESTIU A TOTHOM!!!