Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats al nostre Teatre de La Peni en aquest mes on celebrem el nostre centenari. Ens acompanyeu?

 

LA PENI ÉS CENTENÀRIA

Aquest any estem d’enhorabona: l’edifici de La Peni fa 100 anys i tenim moltes ganes de celebrar-ho amb els socis de l’entitat i amb tot el poble!! Concretament, el 19 de juny es commemora el centenari de la inauguració oficial de l’edifici, i per això hem preparat diversos actes de celebració durant el cap de setmana del 17 al 19 de juny. Podeu descarregar el programa en PDF aquí o veure més detalls a continuació.

  • Divendres 17 de juny de 9 a 12 h: PROGRAMA ESPECIAL DE RÀDIO MOLINS

En el marc dels actes del centenari de l’edifici, Ràdio Molins de Rei durà a terme a la sala del teatre un programa especial obert al públic. Hi haurà convidats, actuacions i altres sorpreses.

Entrada lliure, aforament limitat.
Organitza: Teatre la Peni i Ràdio Molins de Rei

  • Dissabte 18 de juny a les 19 h: CICLE GAUDÍ: EL VENTRE DEL MAR

Juny de 1816. Una embarcació francesa s’encalla davant les costes del Senegal. Sense bots suficients per a tots, es construeix una bassa per remolcar a 147 persones. El pànic i la confusió s’apodera dels tripulants de la nau, que acaben tallant la soga de remolc i abandonen la bassa a la seva sort.

Entrada lliure, aforament limitat
Organitza: Teatre de la Peni, amb la col·laboració de Cineclub Hal.

  • Dissabte 18 de juny vespre/nit: PETROLI EN CONCERT

En el marc dels actes de celebració del centenari, tindrà lloc un concert del grup Petroli a la pista exterior del Teatre de la Peni. S’obrirà l’espai a les 20 h, amb servei de bar sense entrepans.

Entrada lliure, aforament limitat
Organitza: Teatre de la Peni

  • Diumenge 19 de juny a les 12h: ACTE DE RECONEIXEMENT A L’EDIFICI

Just el dia que se celebren els 100 anys de la inauguració, es durà a terme un acte de reconeixement a l’edifici a la plaça Mercè Rodoreda, davant de la façana. En acabat, s’oferirà un vermut popular a la pista.

Entrada lliure, aforament limitat.
Organitza: Teatre de la Peni

  • Diumenge 19 de juny a les 17h: ACTUACIÓ DE L’ESCOLA DE L’ESBART

Com a cloenda del curs 2021-22, l’escola de l’Esbart oferirà una actuació en què intervindran els dos grups infantils i el grup juvenil. També es comptarà amb una petita participació del cos de dansa.

Reserva d’invitacions: pròximament a Entràpolis
Organitza: Esbart Dansaire de Molins de Rei, amb el suport de Teatre de la Peni