Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats del nostre Teatre de La Peni en aquest mes de maig Som-hi?

 

ASSEMBLEA DE SOCIS

El proper diumenge 21 de maig a les 12 tindrà lloc l’assemblea anual de socis del Teatre de la Peni, amb l’objectiu, entre d’altres, d’aprovar l’estat de comptes de l’entitat, detallar les obres i millores que s’han dut a terme els últims mesos, i explicar altres informacions d’interès sobre l’entitat. Els socis rebreu la convocatòria formal properament, si encara no la teniu, i per aquells que no ho sou i voldríeu col·laborar amb l’entitat, us recordem que us podeu fer socis del Teatre a través d’aquest formulari; tindreu petits descomptes a algunes de les activitats que s’hi fan i, sobretot, fareu possible que la Peni pugui continuar avançant.

DATA: Diumenge 21 de maig a les 12h al Teatre de La Peni

CINECLUB: EL TRIANGULO DE LA TRISTEZA

Direcció: Ruben Östlund – Durada: 147 min – VOSE

Després de la Setmana de la moda, el Carl i la Yaya, una parella de models i influencers, són convidats a un creuer en un iot de luxe. Tot i que la tripulació ofereix totes les atencions necessàries als rics convidats, el capità es nega a sortir de la seva cabina, malgrat la imminència de l’esperat sopar de gala. Els esdeveniments fan un gir inesperat i l’equilibri de poder s’inverteix quan arriba una tempesta que posa en perill el confort dels passatgers.

DATA: Divendres 12 de Maig a les 21h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: CineClub Hal 2002

CICLE GAUDÍ: VASIL

Direcció:Avelina Prat – Durada: 96 min – Versió original en castellà

En Vasil és intel·ligent, carismàtic i el número 1 jugant al bridge i als escacs, però dorm al carrer d’ençà que va arribar de Bulgària. L’Alfredo, un arquitecte jubilat, l’acull a casa seva durant un temps, davant la mirada atònita de la seva filla Luisa. Els dos homes no tenen res en comú, excepte la seva passió pels escacs. Tot i les diferències, a poc a poc en Vasil aconseguirà trencar les barreres construïdes per l’Alfredo. I és que en Vasil té aquest do: transformar per sempre les persones amb qui es relaciona.

DATA:Dissabte 20 de maig a les 19 h Teatre de la Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de La Peni
COL·LABOREN: Cineclub Hal

CINECLUB: THE QUIET GIRL

Direcció: Colm Bairéad – Durada: 95 min. – VOSE

Cáit és una nena de 9 anys reservada i desatesa en una família pobra, disfuncional i massa nombrosa a la Irlanda rural de 1981. S’enfronta en silenci a les dificultats de l’escola i de casa, i ha après a passar desapercebuda entre els qui l’envolten. Quan arriba l’estiu i s’acosta la data del nou part de la seva mare, Cáit es enviada a viure amb uns parents llunyans sense saber quan tornarà. Poc a poc i gràcies a la cura de la família Kinsella, fa notables progressos i descobreix una nova forma de viure. Però en aquesta casa plena d’afecte i on no sembla que hi hagi secrets, descobreix una dolorosa veritat.

DATA: Divendres 26 de maig a les 21 h Teatre de la Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: CineClub Hal 2002
COL·LABOREN: Cineclub Hal

unnamed (26)