Maig calent i plujós fa l’any ric i abundós. Ens acompanyeu a descobrir les novetats d´aquest mes de maig? Som-hi!

 

ASSEMBLEA DE SOCIS

Diumenge 5 de maig a les 12 h del migdia tindrà lloc l’assemblea anual de socis de la Peni. Si el temps ho permet, la trobada es farà a la pista i acabarà amb un petit vermut. Us hi esperem!

 

CINECLUB: THE BEAST

França, 2023 – Direcció: Bertrand Bonello – Durada: 146 min. – VOSE

En un futur proper, en el qual mana la intel·ligència artificial, les emocions s’han convertit en una amenaça. Per deslliurar-se’n, la jove Gabrielle decideix purificar el seu ADN en una màquina que la submergirà en les seves vides passades. Allà es retroba amb Louis, el seu gran amor, però se sent aclaparada per la por i per la sensació que s’apropa el desastre. Un història ambientada en tres períodes diferents: 1910, 2014 i 2044

DATA: Dissabte 4 de maig a les 19 h al Teatre de la Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

Unnamed (54)
 

LA XARXA: CLAP SIDRAL BRASS BAND

ELa Sidral ha començat el seu concert en directe. Tots els instruments estan afinats per donar-ho tot però una nau espacial aterra al mig de l’escenari sense cap mena de mirament i interromp la música. De dins la nau en surt en Clap, un habitant d’un asteroide llunyà de l’univers que està desesperat per complir la seva missió.
Al seu asteroide no existeix la música, no sap el que és però n’ha sentit a parlar. I les seves investigacions l’han portat al planeta Terra, concretament enmig d’un concert on la música no para de sonar. Clap! és una obra teatral i un concert alhora. És música i és clown. Són paraules i cançons. És un espectacle de contrastos on la música i el teatre s’uneixen per fer-se més grans.

Dates: Diumenge 12 de maig d´abril a les 18.30 h al pista del Teatre de la Peni
Entrades: Entràpolis
Organitza: La Xarxa

Unnamed (55)
 

CICLE GAUDÍ: UN AMOR

Direcció: Direcció: Isabel Coixet – Durada: 127 min. – Versió original en castellà

Després d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, la Nat (Laia Costa), de trenta anys, troba refugi al petit poble de l’Escapa, al més profund de l’Espanya rural. En una casa rústica i en ruïnes, acompanyada d’un gos salvatge i tosc, intenta tornar a reconstruir la seva vida.
Després d’enfrontar-se a l’hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, la Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del veí Andreas (Hovik Keuchkerian). A partir d’aquesta estranya i confusa trobada, sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà la Nat completament i farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser.

DATA: Dissabte 11 de maig a les 19 h al Teatre de la Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

Unnamed (57)
 

CINECLUB: RADICAL

Mèxic, 2023 – Direcció: Cristopher Zalla – Durada: 127 min. – VOE

Basada en un fet real, la pel·lícula explica la història d’un mestre que prova un nou mètode radical per a desbloquejar la curiositat i el potencial dels seus alumnes –i potser fins i tot la seva genialitat– en una ciutat fronterera mexicana plena de deixadesa, corrupció i violència.

DATA: Dissabte 25 de maig a les 19 h al Teatre de la Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

Unnamed (58)
 

FINAL DE CURS DEL’ESCOLA DE L’ESBART

Diumenge 26 de maig a les 18 h l’escola de l’Esbart durà a terme el seu festival de final de curs, en què intervindran els tres grups de l’escola: petits, mitjans i juvenils. A més, comptarem també amb l’actuació d’un grup convidat: el grup juvenil de l’Esbart Rocasagna de Gelida.
L’espectacle no està adreçat només a les famílies, sinó a qualsevol persona que hi vulgui venir.