Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats al nostre Teatre de La Peni

 

ASSAMBLEA DE SOCIS

El passat 24 d’abril al migdia va tenir lloc l’assemblea general ordinària de socis del Teatre de la Peni, en què es va aprovar el balanç econòmic del 2021 i es van valorar favorablement les diferents activitats dutes a termes en el primer any de constitució de la Junta actual, així com els projectes que hi ha a la vista.

Per exemple, es van explicar amb detall les obres de protecció contra incendis que es duran a terme durant els mesos d’estiu per adequar l’edifici a la normativa actual i, en un terreny més festiu, es va donar a conèixer la celebració del centenari de l’edifici del Teatre de la Peni, que tindrà lloc el cap de setmana del 17 al 19 de juny. De moment, us podeu reservar la data i en el proper butlletí us podrem detallar les activitats previstes.


 

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, el passat 29 d’abril els dos grups infantils de l’Esbart van convidar totes les famílies de l’escola a assistir i participar en els seus assajos, que, de manera especial, es van dur a terme a la pista exterior del Teatre. Va ser una molt bona manera de fer difusió de l’activitat de l’Esbart, gaudir de la dansa i fins i tot acabar compartint un ball tots junts.


 

RODA DE TEATRE: ERMA

En el marc de la 5a Roda de Teatre de la Coordinadora de Teatre del Baix Llobregat, el col·lectiu teatral Tripijoc, de Sant Boi de Llobregat, estrena l’obra Erma. Un projecte ambiciós, amb una quinzena d’actors a l’escenari, que comptarà també amb música en directe.
Dia: Diumenge 8 de maig a les 19h
Entrades: A taquilla
Organitza: Teatre 15 Arcades i la Coordinadora de Teatre del Baix Llobregat

 

CINECLUB HAL 2002: LICORICE PIZZA

Licorice Pizza és la història d’Alana Kane i Gary Valentine, dos joves que viuen la seva vida i s’enamoren a San Fernando Valley l’any 1973. Escrita i dirigida per Paul Thomas Anderson, la pel·lícula explora la muntanya russa d’emocions i vivències sorgides descobrint el primer amor.
Dia: Divendres 13 de maig a les 21 h
Entrades: Disponibles a Entràpolis
Organitza: Cine Club Hal 2002


 

CONCERT DE PIANO I BARÍTON

Dins de la celebració del dia d’Europa, amb la col·laboració de la Fundació Catalunya Europa, tindrà lloc un concert de música clàssica (piano i baríton) en què s’interpretaran peces de Franz Schubert, Gustav Mahler i Erich Wolfgang Korngold. A càrrec del baríton Andrè Schuen i el pianista Daniel Heide.

Dia: Diumenge 15 de maig a les 19.30 h
Entrades gratuïtes: Fes aquí la teva sol.licitud
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei
 

CICLE GAUDÍ: LIBERTAD

La família Vidal passa les vacances d’estiu amb l’àvia Ángela, que pateix Alzheimer, a la casa que tenen a la Costa Brava. La Nora, de 14 anys, sent que no troba el seu lloc entre els jocs de nens, que li semblen infantils, i les converses dels adults, que encara són massa per a ella. Aquesta situació canviarà per complet amb l’arribada de la Libertad, la filla de la cuidadora de la seva àvia.

Dia: Dissabte 21 de maig a les 19 h
Entrades: Disponibles a Entràpolis
Organitza: Teatre de la Peni, amb la col·laboració de Cineclub Hal.


 

LA XARXA: DE CAP PER AVALL, D´AMBAUKA

Com a final de temporada, la Xarxa ens proposa el concert familiar De cap per avall, a càrrec del grup local Ambauka. L’espectacle tindrà lloc a la pista exterior del Teatre a les 18.30 h, una hora més tard del que és habitual en els espectacles de sala.

Dia: Diumenge 22 de maig a les 18.30 h
Entrades: Disponibles properament a Entràpolis
Organitza: La Xarxa de Molins de Rei
 

CINECLUB HAL 2002: LA PEOR PERSONA DEL MUNDO

La Julie està a punt de fer 30 anys i la seva vida és un desastre existencial. Ja ha desaprofitat part del seu talent, i el seu xicot, l’Aksel –un reeixit novel·lista gràfic més gran que ella–, la pressiona perquè contingui la seva energia creativa i toqui de peus a terra. Una nit en una festa coneix l’Edvind, jove i encantador. Trigarà poc a trencar amb Aksel i embarcar-se en una nova relació amb l’esperança que la seva vida faci un canvi.

Dia: Divendres 27 de maig a les 21 h
Entrades: Disponibles a entràpolis
Organitza: Cine Club Hal 2002