A març hem arribat i les activitats de La Peni continuen sense parar. L´esbart de Molins, cinema, teatre i cinema per aquest tercer mes de l´any. Som-hi?

 

L’ESCOLA D´ESBART A SANT FELIU DE LLOBREGAT

L’escola de l’Esbart de Molins ha estat convidada a participar en el Festival de Danses Infantil i Juvenil que organitza l’Esbart de Sant Feliu amb motiu del seu 75è aniversari.
A la mostra, que tindrà lloc el dia 17 de març, hi participaran els tres grups de l’escola, que integren uns 25 infants i joves de 6 a 16 anys. Aquest tipus de trobades són una molt bona oportunitat per fer cohesió de grup i conèixer la realitat d’altres esbarts.
Per a tenir informació sobre l’escola de l’Esbart, podeu adreçar-vos a: esbartdansairemolinsderei@gmail.com

 

CINECLUB: PERFECT DAYS

Direcció: Japó, 2023 – Direcció: Wim Wenders – Durada: 124 min. – VOSE

L’Ansa és soltera i viu a Hèlsinki. Treballa en un supermercat abastint els prestatges i després classifica el plàstic reciclable. Una nit es troba accidentalment amb Holappa, un treballador també solitari i alcohòlic. Contra tot pronòstic i evitant malentesos, intenten construir una relació.

DATA: Dissabte 9 de març a les 19 h al Teatre de la Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

Unnamed (49)

LA XARXA: GALETES DE FORMATGE (Cia txo Titelles)

El vell Ignasi viu sol. El seu dia a dia està farcit de petits rituals que el mantenen actiu: anar a comprar el diari, escoltar els ocells… i, sobretot, l’hora del berenar! Avui, però, tot es capgira: la capsa de galetes de formatge està buida i foradada.
L’Ignasi descobrirà el culpable: un petit ratolí, que alterarà completament la soledat de l’Ignasi. .

Dates: Diumenge 10 de març a les 17.30 h al Teatre de la Peni
Entrades: Entrápolis
Organitza: La Xarxa

Unnamed (48)

CICLE GAUDÍ: EL MESTRE QUE VA PROMETRE EL MAR

Direcció: Patrícia Font – Durada: 105 min. – Versió original en català i en castellà

Ariadna (Laia Costa) descobreix que el seu avi busca des de fa temps les restes del seu pare, desaparegut a la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna on podria estar enterrat.
Durant la seva estada, coneixerà la història d’Antoni Benaiges (Enric Auquer), un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic, Antoni va inspirar els seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure el mar.

DATA: Dissabte 16 de MARÇ a les 19 h al Teatre de la Peni
ENTRADES: ENTRAPOLIS
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

Unnamed (47)