Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats al nostre Teatre de La Peni en aquest mes de març. Ens acompanyeu?

 

CINECLUB: Decision to leave

Direcció: Park Chan-wook – Durada: 138 – VOSE

Hae-Joon, un veterà detectiu, investiga la sospitosa mort d’un home al cim d’una muntanya. Aviat començarà a sospitar de Sore, la dona del difunt, mentre l’atracció que sent per ella l’anirà desestabilitzant.

DATA: Divendres 10 de març a les 21 h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entrápolis
ORGANITZA: Teatre de La Peni

Decision to leave

MOSTRA DE CINEMA VOC

La Mostra VOC de cinema i audiovisual premia anualment els millors curtmetratges de ficció i documentals. A Molins de Rei es projectaran els curts de la sessió 1, titulada “Abismes quotidians”, amb els títols següents:
– Dancing with Rosa, de Robert Muñoz
– Demà ho deixem, de David Moragues
– Ara Crema, de Núria Gascón
– La mort Petita, de Júlia Coldwell
– Hoste, de Nil Manrique
Més informació

DATA: Dissabte 11 de març a les 19 h al teatre de La Peni
ENTRADES: Estanc Margarit
ORGANITZA: Òmnium Cultural Molins de Rei
COL.LABORA: Teatre de La Peni

MOSTRA DE CINEMA VOC

CICLE GAUDÍ: Suro

Direcció: Mikel Gurrea – Durada: 116 min – Versió original en català

L’Helena i l’Ivan es proposen construir una nova vida en una casa de la família a l’Empordà, enmig de boscos d’alzines sureres. Però els seus punts de vista diferents sobre com viure a la terra emergeixen i desafien el seu futur com a parella.
Nominada a millor interpretació i direcció novella als Premis Goya, premiada en tres categories als Premis Gaudí i premiada al Festival de Sant Sebastià.

DATA: Dissabte 18 de març a les 19 h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de La Peni
COL·LABOREN: Cineclub Hal i Òmnium Cultural
NO RECOMANADA A MENORS DE 12 ANYS

Suro

LA XARXA

Quan les nenes volen alt – El replà produccions

L’Adriana és lleugera com una ploma. Li encanta volar per l’habitació brunzint com si fos una avioneta. Està segura que serà la millor pilot del món. La Martina sempre puja els esglaons de tres en tres per arribar de seguida a l’habitació i tocar el violí. Somia ser una gran violinista. La Ximena és silenciosa i es passa tot el dia entre llibres. Li agrada escriure contes i va a tot arreu amb la seva llibreta. Vol ser una gran escriptora. L’Adriana, la Ximena i la Martina tenen grans somnis. El Sr. Sivolspots està construint ales per tal que puguin assolir-los. Però la banda del senyor Nohoaconseguirasmai (el Sr. Reflexos, el Sr. Senyor-eta, la Sra. Bellesa Perfora i el Sr. Desigualtat) els han omplert les butxaques de pedres perquè no puguin volar. Elles són tres, però podrien ser-ne deu, o cent, o una, o totes les nenes del planeta.

DATA: Diumenge 19 de febrer a les 17.30 h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: La Xarxa Molins

Quan les nenes volen alt

CINECLUB: Almas en pena de Inisherin

Direcció: Martin McDonagh – Durada: 114 min. – VOSE

Ambientada en una illa remota davant la costa oest d’Irlanda, la pel·lícula parla de dos amics de tota la vida, Pádraic i Colm, que es troben en un camí sense sortida quan Colm trenca la seva amistat sobtadament. Un Pádraic atònit, a qui ajuden la seva germana Siobhán i Dominic (un jove amb problemes), s’esforça por reconstruir la relació, negant-se a acceptar el rebuig del seu amic de sempre. Quan Colm planteja a Pádraic un ultimàtum desesperat, els fets es precipiten i provoquen conseqüències traumàtiques.

DATA: Divendres 24 de març a les 21 h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de La Peni

Corsage

Ballada catalana

L’Esbart dansaire de Molins de Rei, juntament amb el Ballet Folklòric Sarrià – Esbart Sarrià i l’Esbart Sant Just de l’Ateneu, oferiran un repertori variat de danses d’arrel tradicional.

DATA: Diumenge 26 de març a les 18 h al teatre de La Peni
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Esbart dansaire de Molins de Rei

Ballada catalana