NOVEMBRE DE 2022
NOVETATS I INFORMACIONS D’INTERÈS AMB RELACIÓ A LA PROGRAMACIÓ I LES ACTIVITATS DEL TEATRE DE LA PENI DE MOLINS DE REI 

Pressupostos participatius 2022Pressupostos Participatius: Espai infantil enlloc d’un “pipican” a La Plaça Mercè Rodoreda (La Peni)
Fa uns mesos vam exposar a l’Ajuntament la contradicció de disposar d’un pipican encobert a la plaça de davant de l’entitat.
Per una banda hi ha un cartell de “prohibit gossos” i per una altra hi ha un dispensari de bosses per a recollir excrements al costat d’unes escombraries per a dipositar-les.
La seva resposta va ser que si aconseguíem prou suport dels pressupostos participatius podríem aconseguir convertir l’espai en una zona de jocs per als més petits.
Tot i que la resposta no deixa de sorprendre’ns ens agradaria comptar amb el teu vot per a prestigiar l’espai molt freqüentat per a nens i nenes de l’esbart infantil, usuaris dels espectacles de xarxa i d’altres actes que es programen durant el curs.
T’has de registrar aquí: https://www.molinsderei.site/participacio/registre-de-participacio/
i al cap d’uns dies rebràs un correu per a donar el teu vot aquí http://www.molinsderei.site/pressupostosparticipatius/
Proposta número 25: Millora en el parc infantil al sorral de la plaça Mercè Rodoreda i enjardinament. Moltes gràcies per endavant!

 

Esbart dansaire Molins de Rei Teatre de La peniL’ESCOLA DE L’ESBART BUSCA DANSAIRESL’Esbart Dansaire de Molins compta amb una escola destinada a infants i joves, a partir de 6 anys, que assaja un cop per setmana al Teatre de la Peni. Si teniu fills, nets, nebots, etc. a qui els hi agradi ballar, us animem a donar-los a conèixer l’escola de l’Esbart i, si volen, oferir-los la possibilitat de provar l’activitat. Aquests són els grups d’edat i horaris del curs 2022-23:
– Grup infantil 1 (de 1r a 4 de primària): divendres de 18.30 a 19.30 h
– Grup infantil 2 (de 5è de primària a 1r d’ESO): divendres de 17.30 a 18.30 h
– Grup juvenil (a partir de 2n d’ESO): divendres de 16.30 a 17.30 h
Podeu resoldre dubtes o demanar més informació escrivint a l’adreça següent: esbartdansairemolinsderei@gmail.com
FITXES MENÚS GASTRONÒMICS-2022_tapa15
EL BAR DE LA PENI A LA 7A MOSTRA GASTRONÒMICA
Fins el 30 d’octubre el bar de La Peni participa a la 7a Mostra Gastronòmica Molins B de Gust, organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei.
Diversos establiments hi participen i, en el cas del bar de l’entitat, podeu degustar-hi aquest magnífic plat de tripa i capipota.
terrormolins_2022_cartel_b
TERROR MOLINS: TRET DE SORTIDA
Del 4 al 13 de novembre 
El dia 4 de novembre tindrà lloc al Teatre de la Peni la sessió inaugural de la 41a edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, amb la pel·lícula Mad Heidi i el curtmetratge previ Huella. A partir de llavors, i fins al dia 13, seran 10 dies dedicats exclusivament al cinema de terror, amb diverses sessions diàries i activitats especials com el TerrorKids o les mítiqes 12 hores de cine de terror.
Entrades anticipades: Codetickets
Organitza: Molins Film Festival
VISUAL_A3_ALCARRAS_MOLINS_DE_REICICLE GAUDÍ
Alcarràs: Dissabte 19 de novembre a les 19 h
Durant més de vuitanta anys la família Solé ha cultivat una gran extensió de camps de presseguers a Alcarràs, una petita localitat rural de Lleida. Amb la mort del propietari de les terres, el seu hereu les vol vendre i tota la família es reuneix per fer junts la que potser serà la darrera collita.

Guanyadora de l’Ós d’Or a la 72a edició de la Berlinale.

Entrades anticipades: Entràpolis
Organitza: Teatre de la Peni 

Ali & AvaCINECLUB
Ali & Ava: Divendres 25 de novembre a les 21 h
Per diferents raons, l’Ali i l’Ava se senten sols. Es coneixen a través de la Sofia, la filla dels llogaters eslovacs de l’Ali, als qui cuida l’Ava. A partir d’aquí i durant un mes lunar, una connexió profunda creix entre ells, tot i les seqüeles de la relació anterior de l’Ava i la confusió emocional de l’Ali; i, tot plegat, alimentat per la passió d’ambdós per la música.
Entrades anticipades: Entràpolis
Organitza: Cineclub Hal 2002
Valentina quànticaLA XARXA
Valentina quàntica, de la cia. Anna Roca: Diumenge 28 de novembre a les 17.30 h
Per què, si vivim en una societat que procura per la igualtat d’homes i dones, hi ha tan poques científiques reconegudes? Per què tenim tantes curiositats sense resposta? Per què és tan fascinant el món en què vivim?!. Si vols resoldre aquestes qüestions, si ets dels que la curiositat et surt per les orelles o simplement tens ganes de descobrir allò que li passa pel cap a la Valentina, entra al seu laboratori i deixa’t sorprendre.

Perquè un espectacle pot ensenyar-te més coses de les que creus!

Entrades anticipades i abonaments de temporada: Entràpolis
Organitza: La Xarxa Molins de Rei