Arriba octubre i amb ell, totes les informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats del nostre Teatre de La Peni en aquest mes calurosament inèdit. Som-hi?

 

CICLE GAUDÍ: LAS BUENAS COMPAÑIAS

Direcció: Silvia Munt – Durada: 96 min. – Castellà

L’estiu del 1977 la Bea de setze anys decideix unir-se al grup de dones de Rentería que lluita per la causa feminista i l’aprovació del dret a l’avortament. És també en aquest estiu que coneix la Miren, una noia una mica més gran que ella i de bona família. El compromís polític i la relació amb la Miren convertiran aquell estiu en una etapa que marcarà la vida de la Bea

AMB LA PRESÈNCIA D’ALÍCIA FALCÓ, ACTRIU PROTAGONISTA

DATA: Dissabte 21 d´Octubreba les 19h al Teatre de la Peni
ENTRADES:Entrápolis
ORGANITZA: Teatre de la Peni
COL.LABORA: Cineclub Hal2002

unnamed (15)

LA XARXA: UN VESTIT NOU PER L´EMPERADOR Cia. La pera llimonera

Direcció: Isabel Coixet – Durada: 94 min – Versió original en català i en castellà

Sa Majestat l’Emperador, tot i tenir l’armari ple a vessar, no està mai content amb els vestits que porta. Per satisfer-lo, el seu conseller fa una crida a tots els sastres i modistes de l’Imperi per presentar els seus dissenys a canvi d’una gran recompensa. Aquest vestit haurà de ser diferent, únic, fantàstic i meravellós.
La notícia arriba a dos talentosos sastres estrangers capaços de confeccionar vestits amb propietats tan extraordinàries que mai ningú s’ha arribat a imaginar.

DATA:DiUMENGE 22 d´Octubre 27 de juny a les 17.30h Teatre de la Peni
ENTRADES: Entrápolis
ORGANITZA: La Xarxa Molins

unnamed (32)

CINECLUB: CERRAR LOS OJOS

Direcció: Victor Erice – Durada: 169 min

Un cèlebre actor espanyol, Julio Arenas, desapareix durant el rodatge d’una pel·lícula. Tot i que mai no s’arriba a trobar el seu cadàver, la policia conclou que ha patit un accident a la vora del mar. Molts anys després, aquesta mena de misteri torna a l’actualitat arran d’un programa de televisió que pretén evocar la figura de l’actor, oferint com a primícia imatges de les últimes escenes en què va participar, rodades pel que va ser el seu amic íntim, el director Miguel Garay.

DATA: Dissabte 28 d´Octubre a les 19h al Teatre de La Peni.
ENTRADES: Entrápolis
ORGANITZA: Cineclub Hal2002 i Teatre de la Peni

unnamed (31)

Gaudiu i fins aviat!!