Informacions d´interès i novetats entorn a la programació i les activitats al nostre Teatre de La Peni en aquest mes on celebrem el nostre centenari. Ens acompanyeu?

 

VALORACIÓ DE LA FESTA MAJOR

Estem molt contents de la bona acollida que ha tingut la programació que hem ofert al Teatre de la Peni en el marc de la Festa Major i us volem agrair la confiança als centenars de persones que heu assistit a alguna de les propostes.

Malgrat algunes anul·lacions que ens vam veure obligats a fer per la previsió de pluja, la programació d’actes impulsats per algunes entitats del Teatre de la Peni juntament amb la programació pròpia que s’ha dut a terme per segon any consecutiu a la pista de La Peni ha estat tot un èxit, per la qualitat dels actes, per l’assistència de públic i per la diversitat d’assistents, amb diferents interessos, perfils i franges d’edat. Sembla que el model es consolida i desitgem llarga vida a La Peni per Festa Major.

NOVA TEMPORADA DE PASTORETS

El dissabte 18 de setembre es va presentar internament a la pista de la Peni la temporada de Pastorets 2022-23, que arriba amb direcció renovada, formada conjuntament per Marc Monné i Sergi Armentano.

Aquest setembre han començat els assajos, més primerencs que mai, per encetar la temporada amb una forta embranzida. Us podeu apuntar les dates de les representacions, 26 de desembre de 2022 i 7, 8, 14 i 15 de gener de 2023. Més endavant us podrem explicar les novetats d’aquesta temporada i proporcionar-vos l’enllaç d’Entràpolis de venda d’entrades anticipades de les funcions.

RÀDIO MOLINS:ESPECIAL CENTENARI

Si teniu ganes de conèixer una mica més d’història i curiositats del Teatre la Peni, us convidem a veure el vídeo del programa que Ràdio Molins va fer el mes de juny a l’escenari del teatre amb motiu dels actes de celebració del centenari de l’edifici. Hi podreu reviure històries explicades per diversos protagonistes vinculats d’una manera o altra a l’entitat o a l’edifici. Feu click a l´enllaç per veure el video.

CINECLUB: CINCO LOBITOS

L’Amaia acaba de ser mare i s’adona que no sap ben bé com ser-ho. La seva parella marxa unes setmanes per temes de feina i ella decideix tornar a casa dels seus pares, en un poble de la costa del País Basc, per així compartir la responsabilitat de cuidar la petita. El que no sap l’Amaia és que, encara que ara sigui mare, no deixarà de ser filla.

DATA: 7 octubre a les 21h al teatre de La Peni.
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Cine club Hal 2002

poster-de-cinco-lobitos

CINECLUB: PARIS, 13 DISTRITO

París, districte 13, barri de Les Olympiades. L’Émilie coneix al Camille, que se sent atret per la Nora, que, a la vegada, es creua en el camí de l’Amber. Tres noies i un noi. Són amics, a vegades amants i, sovint, les dues coses.

DATA: Divendres 21 octubre a les 21h al teatre de La Peni.
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Cine club Hal 2002

paris_distrito_13-cartel-10124

CICLE GAUDÍ: TOSCANA

Amb un pot ple d’esperma a la butxaca de camí a la clínica on l’espera la seva dona per a fer una fecundació in vitro, en Santi, un crític culinari d’uns quaranta anys, xoca amb un cotxe que es fuga. Buscant ajuda, queda atrapat al restaurant Toscana, un local amb evidents problemes econòmics on, a punta d’escopeta, un antic cuiner reclama la quitança al seu amo.

DATA: Dissabte 22 octubre a les 19h al teatre de La Peni.
ENTRADES: Entràpolis
ORGANITZA: Teatre de la Peni

toscana-cartel-10401

LA XARXA: LES CROQUETES OBLIDADES, DE LES BIANCHIS

La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia, la Pepa emprendrà un viatge cap al País del Xim Pum, l’indret màgic on van a parar les coses oblidades.

DATA: Diumenge 17.30h al teatre de La Peni.
ENTRADES: Properament a Entràpolis
ORGANITZA: La Xarxa de Molins de Rei

TERRORMOLINS 41ª

El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, l’esdeveniment amb més projecció i més participació del Teatre de la Peni, està a punt d’encetar la 41a edició, aquesta vegada dedicada als musicals de terror.

DATA: Del 4 al 13 de novembre
ENTRADES: Codetickets
ORGANITZA: Molins Film Festival

terrormolins_2022_cartel_b